Ingrediënten

  • 3 eieren
  • 140 gram poedersuiker
  • 250 gram mascarpone
  • 16 vingerkoekjes
  • 25 cl koude koffie
  • 2 eetlepels Amaretto (amandellikeur)
  • 3 eetlepels cacaopoeder

Scheid de eierdooiers van het eiwit. Klop het eiwit heel stijf. Klop de dooiers met de suiker tot je een schuimig mengsel hebt. Voeg de mascarpone en de Amaretto toe, daarna het eiwit. Doop de vingerkoekjes snel in de koffie en leg ze op de bodem van een vierkante ovenschotel. Giet het mascarponemengsel over de koekjes en bedek met een tweede laag in koffie gedoopte koekjes.

Scheid de eierdooiers van het eiwit. Klop het eiwit heel stijf. Klop de dooiers met de suiker tot je een schuimig mengsel hebt. Voeg de mascarpone en de Amaretto toe, daarna het eiwit. Doop de vingerkoekjes snel in de koffie en leg ze op de bodem van een vierkante ovenschotel. Giet het mascarponemengsel over de koekjes en bedek met een tweede laag in koffie gedoopte koekjes.