Ingrediënten

Voor 4:

  • 4 plakjes terrine van ganzenlever
  • 4 plakjes licht getoast boerenrozijnenbrood
  • compote van gedroogde abrikozen
  • 8 gedroogde abrikozen
  • 8 noten
  • kardemom
  • zoutkristallen
  • gebroken peper

Bereid de abrikozencompote: week de gedroogde abrikozen en mix met een snuif kardemom en wat weeksap. Toast het brood lichtjes.

Schik de terrine met het brood, een lepel compote, gedroogde abrikozen, noten en kleine hoopjes zoutkristallen en gebroken zwarte peper op leien plaatjes.

Bereid de abrikozencompote: week de gedroogde abrikozen en mix met een snuif kardemom en wat weeksap. Toast het brood lichtjes. Schik de terrine met het brood, een lepel compote, gedroogde abrikozen, noten en kleine hoopjes zoutkristallen en gebroken zwarte peper op leien plaatjes.