Tartaar van zalm en sint-jakobsvruchten

Ondersteunend beeld dat geen deel uitmaakt van dit recept.
  • Moeilijkheid

Voor 6 personen

500 g zalmfilet

300 g sint-jakobsvruchtvlees

1/2 citroen

10 cl olijfolie

peper

zout

1 sjalot

1 grannysmithappel

3 takjes dille

zalmeieren (facultatief)

Bereiding

1. Snijd de zalm en de sint-jakobsvruchten in kleine blokjes. Doe het citroensap in een grote kom, samen met peper, zout, gehakte sjalot en olijfolie, meng er de stukjes vis onder en bewaar alles in de koelkast.

2. Snijd de appel, kort voor het serveren, in kleine blokjes en meng er de gemarineerde vis onder.

3. Schik het vismengsel in een ringvorm, versier het gerecht met dille, een streep aceito-balsamicoroom en de viseitjes.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content