Ingrediënten

  • Voor 6
  • 500 g zalmfilet
  • 300 g Sint-jacobsvruchtvlees
  • Â1/2 citroen
  • 10 cl olijfolie
  • peper
  • zout
  • 1 sjalot
  • 1 Granny Smith appel
  • 3 takjes dille
  • zalmeieren (facultatief)

Snij de zalm en de Sint-jacobsvruchten in kleine blokjes. Doe het citroensap in een grote kom, samen met peper, zout, gehakte sjalot en olijfolie, meng er de stukjes vis onder en bewaar alles in de koelkast.

Snij de appel, kort voor het serveren, in kleine blokjes en meng er de gemarineerde vis onder. Schik het vismengsel in een ringvorm,versier het gerecht met dille, een streep aceito balsamico-room en de viseitjes.

Snij de zalm en de Sint-jacobsvruchten in kleine blokjes. Doe het citroensap in een grote kom, samen met peper, zout, gehakte sjalot en olijfolie, meng er de stukjes vis onder en bewaar alles in de koelkast.Snij de appel, kort voor het serveren, in kleine blokjes en meng er de gemarineerde vis onder. Schik het vismengsel in een ringvorm,versier het gerecht met dille, een streep aceito balsamico-room en de viseitjes.