Ingrediënten

Voor 4:
8 heel verse sint-jakobsnoten
1 el gehakte dille
1 sjalot
1 onbespoten sinaasappel
zeezout
cayennepeper
2 à 3 el arganolie

Was de sint-jakobsvruchten, dep ze droog en hak fijn. Pel de sjalot en snij in blokjes. Rasp de schil van de sinaasappel en pers de sinaasappel uit.

Meng de schil en het sap met de stukjes sint-jakobsnoot, de dille, de sjalot en de olie. Voeg zout en een snuifje cayennepeper toe. Dien onmiddellijk op.

Was de sint-jakobsvruchten, dep ze droog en hak fijn. Pel de sjalot en snij in blokjes. Rasp de schil van de sinaasappel en pers de sinaasappel uit. Meng de schil en het sap met de stukjes sint-jakobsnoot, de dille, de sjalot en de olie. Voeg zout en een snuifje cayennepeper toe. Dien onmiddellijk op.