Ingrediënten - voor 4:

1 sjalot

20 g truffel

400 g langoustinevlees

1 el gesnipperde bieslook

1 à 2 el citroensap

1 el druivenpitolie

2 el zure room

Bereidingswijze:

Pel de sjalot en snipper fijn. Borstel de truffel schoon en hak fijn. Spoel het langoustinevlees, dep droog en hak zeer fijn.

Meng de gesnipperde sjalot, de truffel en de langoustine met de gesnipperde bieslook, het citroensap en de druivenpitolie. Zet 20 minuten koel weg.

Schep de zure room door de langoustinetartaar en kruid met peper en zout. Schik op borden met behulp van een metalen ring en serveer meteen.

Ingrediënten - voor 4:1 sjalot20 g truffel400 g langoustinevlees1 el gesnipperde bieslook1 à 2 el citroensap1 el druivenpitolie2 el zure roomBereidingswijze:Pel de sjalot en snipper fijn. Borstel de truffel schoon en hak fijn. Spoel het langoustinevlees, dep droog en hak zeer fijn.Meng de gesnipperde sjalot, de truffel en de langoustine met de gesnipperde bieslook, het citroensap en de druivenpitolie. Zet 20 minuten koel weg. Schep de zure room door de langoustinetartaar en kruid met peper en zout. Schik op borden met behulp van een metalen ring en serveer meteen.