Voor 4:

1,5 kg aardappelen

olijfolie

peper en zout

1 bosje waterkers (zonder steeltjes)

4 tarbotfilets van 120 g elk

boter

Bereidingswijze:

Kook de aardappelen gaar, giet af, laat uitlekken en drogen op het vuur. Voeg 2,5 dl olijfolie toe en prak met een vork tot een smeuïge puree. Kruid met peper en zout. Hak de waterkers grof en meng onder de aardappelpuree.

Bak de tarbotfilets net gaar in boter, kruid met peper en zout. Verdeel de aardappelpuree over 4 borden, schik er de tarbot op en werk af met een straaltje olijfolie.

Voor 4:1,5 kg aardappelenolijfoliepeper en zout1 bosje waterkers (zonder steeltjes)4 tarbotfilets van 120 g elkboterBereidingswijze:Kook de aardappelen gaar, giet af, laat uitlekken en drogen op het vuur. Voeg 2,5 dl olijfolie toe en prak met een vork tot een smeuïge puree. Kruid met peper en zout. Hak de waterkers grof en meng onder de aardappelpuree. Bak de tarbotfilets net gaar in boter, kruid met peper en zout. Verdeel de aardappelpuree over 4 borden, schik er de tarbot op en werk af met een straaltje olijfolie.