Voor 4:

200 g verse erwten

4 sneetjes pancetta

olijfolie

1/2 kropsla

peper en zout

3 el balsamicoazijn

4 tarbotfilets van 120 g elk

boter

dille

Bereidingswijze:

Blancheer de erwten in lichtgezouten kokend water. Giet af, laat schrikken onder koud stromend water om het kookproces te stoppen en laat nadien goed uitlekken.

Bak de pancetta krokant in olijfolie. Laat nadien uitlekken op keukenpapier. Verhit olijfolie in een pan en laat er de sla in slinken op een laag vuur. Voeg de erwten toe en kruid met peper, zout en de balsamicoazijn.

Bak de tarbotfilets net gaar in boter, kruid met peper en zout. Serveer de tarboetfilets met de gesmolten sla, werk af met de pancetta en dille.

Voor 4: 200 g verse erwten4 sneetjes pancettaolijfolie1/2 kropslapeper en zout3 el balsamicoazijn4 tarbotfilets van 120 g elkboterdilleBereidingswijze:Blancheer de erwten in lichtgezouten kokend water. Giet af, laat schrikken onder koud stromend water om het kookproces te stoppen en laat nadien goed uitlekken. Bak de pancetta krokant in olijfolie. Laat nadien uitlekken op keukenpapier. Verhit olijfolie in een pan en laat er de sla in slinken op een laag vuur. Voeg de erwten toe en kruid met peper, zout en de balsamicoazijn. Bak de tarbotfilets net gaar in boter, kruid met peper en zout. Serveer de tarboetfilets met de gesmolten sla, werk af met de pancetta en dille.