© © Tony Le Duc

Ingrediënten

Voor 4:

  • 200 g gedroogde tagliatelle
  • 125 g spek
  • 6 eierdooiers
  • 150 g pecorino
  • peper en zout

Kook de tagliatelle beetgaar in lichtgezouten water. Bak ondertussen het spek krokant in een droge pan met antiaanbaklaag. Klop de eierdooiers los met een garde en voeg de pecorino toe. Meng door elkaar en kruid met peper en zout.

Doe er het spek bij en meng het geheel door de pasta.

Werk eventueel af met geraspte of gemalen kaas.

Kook de tagliatelle beetgaar in lichtgezouten water. Bak ondertussen het spek krokant in een droge pan met antiaanbaklaag. Klop de eierdooiers los met een garde en voeg de pecorino toe. Meng door elkaar en kruid met peper en zout. Doe er het spek bij en meng het geheel door de pasta.Werk eventueel af met geraspte of gemalen kaas.