Nodig voor vier :
1 krop roodlof (radicchio)
1 krop eikenbladsla
1/2 krop fijne krulsla
2 kippenfilets
1/2 groene paprika
1/2 rode paprika
100 g pijpajuin
50 g bieslook
3 door de zon gedroogde tomaten (facultatief)
100 g mozzarella
3 eetlepels olijfolie van koude persing
3 eetlepels aceto balsamico
peper en zout
tabasco
4 tacohoorntjes
De sla en de groenten wassen, drogen en in reepjes snijden. De bieslook versnipperen. De kippenfilets in de pan bakken of roken in een rookoventje. Het vlees in stukjes snijden. De mozzarella in blokjes snijden. Een vinaigrette bereiden door olijfolie, aceto balsamico, peper en zout en enkele druppels tabasco te mengen. Vlees, kaas, groenten, salade, bieslook en vinaigrette mengen. De tacohoorntjes 2 minuten in een voorverwarmde oven opwarmen. De hoorntjes vullen met de mengeling en opdienen.
(Recept van Manuel Tavares, chef-kok restaurant Carrousel, Alfa Theater Hotel)
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier