Tabouleh

© Getty

Met tarwegriesmeel en kruiden maak je deze heerlijke tabouleh. Lekker bij bij gebakken vis of vlees of bij een tajine van lam.

Voor 4 personen

  • 100 g tarwegriesmeel
  • 1 bos bladpeterselie
  • 1 bos verse koriander
  • het sap van 1 limoen
  • witte peper
  • komijnpoeder
  • selderijzout

Bereiding

  1. Spoel het tarwegriesmeel in koud water en laat het gedurende 15 minuten weken in wat lauw water, tot de korrels zacht zijn geworden en al het water hebben geabsorbeerd.
  2. Maak de bladpeterselie en de koriander schoon en hak zeer fijn. Meng onder het tarwegriesmeel. Roer er het limoensap onder en kruid met witte peper, komijnpoeder, paprikapoeder en selderijzout.
  3. Serveer bij gebakken vis of vlees of bij een tajine van lam met groenten.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content