Nodig voor vier :
6 eieren
1/3 kopje melk
zwarte peper
een takje dille
2 dl room
visbouillon
een pak diepvries bladerdeeg
2 sneetjes gerookte zalm
boter
De eieren breken en met de melk loskloppen tot omeletbeslag. Een soeplepel van het beslag achterhouden. De rest kruiden met peper. Boter in een pan laten smelten, het beslag in de pan gieten en al roerende verwarmen tot de massa gestold en stevig is. Het roerei gedeeltelijk laten afkoelen. Ondertussen het bladerdeeg uitrollen. De zalm in reepjes snijden. Roerei en zalm in het midden van het deeg schikken. Het deeg over de vulling dichtplooien. De deegranden natmaken en dichtdrukken. De strudelrol met behulp van een kwastje met het resterende omeletbeslag instrijken. De rol 15 minuten in een oven van 250 zetten. De strudel is klaar wanneer het deeg gaar en goudgekleurd is. Opdienen met een sausje, dat wordt gemaakt door room en visbouillon in te koken en daar op het laatste moment wat gehakte dille aan toe te voegen.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier