Ingrediënten - voor 4:

1 kg kippenborstfilets

2 uien

2 tenen knoflook

2 el plantaardige olie

2 à 3 el paprika

een snuifje pilipili

5 dl kippenbouillon

4 el zure room

verse oregano voor de afwerking

Bereidingswijze:

Snij de kip in hapklare blokjes.

Pel de uien en de knoflook en snipper fijn.

Verhit de olie in een stoofpan en bak de kip goudbruin.

Voeg de gesnipperde uien en knoflook toe.

Kruid met de paprika, pilipili, peper en zout.

Bevochtig met de kippenbouillon en laat 20 minuten zacht stoven.

Kruid bij naar smaak en verdeel het stoofpotje over diepe borden.

Ingrediënten - voor 4:1 kg kippenborstfilets2 uien2 tenen knoflook2 el plantaardige olie2 à 3 el paprikaeen snuifje pilipili5 dl kippenbouillon4 el zure roomverse oregano voor de afwerking Bereidingswijze:Snij de kip in hapklare blokjes.Pel de uien en de knoflook en snipper fijn.Verhit de olie in een stoofpan en bak de kip goudbruin. Voeg de gesnipperde uien en knoflook toe. Kruid met de paprika, pilipili, peper en zout.Bevochtig met de kippenbouillon en laat 20 minuten zacht stoven. Kruid bij naar smaak en verdeel het stoofpotje over diepe borden.