Voor 4:

400 g filet pur

2 sjalotjes

100 g zeekraal

4 el kappertjes

3 el olijfolie

1 limoen

peper en zout

4 el mayonaise

2 el sojasaus

Snij het vlees met een scherp mes in kleine blokjes. Snipper de sjalotjes en zeekraal en voeg toe. Voeg hierbij ook de gehakte kappertjes , olijfolie en sap van 1 limoen. Kruid met peper en zout, en roer om. Meng de mayonaise met de sojasaus en geef erbij.

Voor 4:400 g filet pur2 sjalotjes100 g zeekraal4 el kappertjes3 el olijfolie1 limoenpeper en zout4 el mayonaise2 el sojasausSnij het vlees met een scherp mes in kleine blokjes. Snipper de sjalotjes en zeekraal en voeg toe. Voeg hierbij ook de gehakte kappertjes , olijfolie en sap van 1 limoen. Kruid met peper en zout, en roer om. Meng de mayonaise met de sojasaus en geef erbij.