Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 2 rode paprika's
  • 4 tomaten
  • 2 uien
  • 3 tenen knoflook
  • 650 g rundersteak
  • boter
  • 1 dl cognac
  • 3 dl room
  • peper en zout
  • tabasco
  • kroketten

Pel de paprika's, snij in repen. Pel de tomaten, snij in dobbelstenen. Snij de ui en de look fijn. Bak in boter, voeg alle groenten behalve de tomaten toe en laat bijna gaar bakken. Blus met cognac, voeg room toe. Laat 2 minuten koken, voeg tomaten toe, kruid met peper, zout, tabasco. Serveer met kroketten en eventueel salade.

Pel de paprika's, snij in repen. Pel de tomaten, snij in dobbelstenen. Snij de ui en de look fijn. Bak in boter, voeg alle groenten behalve de tomaten toe en laat bijna gaar bakken. Blus met cognac, voeg room toe. Laat 2 minuten koken, voeg tomaten toe, kruid met peper, zout, tabasco. Serveer met kroketten en eventueel salade.