Voor 4:

4 rundssteaks, boter, peper en zout, 4 el groene peperkorrels (in pekel), 2 dl bruine fond, 1,5 dl room, 1 tl mosterd, groene salade, verse frieten

Bereidingswijze:

Bak de steaks naar smaak in boter. Kruid met peper en zout, haal uit de pan en hou warm onder aluminiumfolie. Doe de peperkorrels in de pan en bak 2 min. Blus de pan met de bruine fond. Laat flink inkoken. Voeg de room toe en laat opnieuw flink inkoken. Kruid met de mosterd, peper en zout en serveer bij het vlees. Geef er een groene salade en frieten bij.

Voor 4:4 rundssteaks, boter, peper en zout, 4 el groene peperkorrels (in pekel), 2 dl bruine fond, 1,5 dl room, 1 tl mosterd, groene salade, verse frietenBereidingswijze:Bak de steaks naar smaak in boter. Kruid met peper en zout, haal uit de pan en hou warm onder aluminiumfolie. Doe de peperkorrels in de pan en bak 2 min. Blus de pan met de bruine fond. Laat flink inkoken. Voeg de room toe en laat opnieuw flink inkoken. Kruid met de mosterd, peper en zout en serveer bij het vlees. Geef er een groene salade en frieten bij.