Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 200 g boter
  • 5 ansjovisfilets op olie
  • peper, zout
  • 200 g prinsessenbonen
  • 4 rapen
  • boter
  • 250 g champignons
  • fijngehakte peterselie
  • 6 el arachideolie
  • 3 el citroensap
  • 600 g rundersteak

Mix zachte boter met ansjovis, kruid met peper en zet koud. Kook de bonen beetgaar, meng met fijne plakken rauwe rapen, rauwe champignons, peterselie, arachideolie, citroensap, peper en zout. Bak het vlees 'saignant' in boter. Serveer met ansjovisboter, de groenten en brood of frieten.

Mix zachte boter met ansjovis, kruid met peper en zet koud. Kook de bonen beetgaar, meng met fijne plakken rauwe rapen, rauwe champignons, peterselie, arachideolie, citroensap, peper en zout. Bak het vlees 'saignant' in boter. Serveer met ansjovisboter, de groenten en brood of frieten.