2 el texmexkruiden

1 tl paprika

1 el suiker

1 tl zout

4 stuks spareribs, voorgestoomd maar ongekruid (zo bij de slager verkrijgbaar)

rookhout, om te roken

Bereidingswijze:

Meng alle kruiden met het zout. Wrijf er de spareribs mee in en zet een nacht koel weg. Om te roken, hebt u een gesloten barbecue of rookdoos nodig. Schik de spareribs op een vel aluminiumfolie op een matig warme barbecue. Leg er het rookhout naast op een ander vel aluminiumfolie. Rook de spareribs 30 min.

2 el texmexkruiden1 tl paprika1 el suiker1 tl zout4 stuks spareribs, voorgestoomd maar ongekruid (zo bij de slager verkrijgbaar)rookhout, om te rokenBereidingswijze:Meng alle kruiden met het zout. Wrijf er de spareribs mee in en zet een nacht koel weg. Om te roken, hebt u een gesloten barbecue of rookdoos nodig. Schik de spareribs op een vel aluminiumfolie op een matig warme barbecue. Leg er het rookhout naast op een ander vel aluminiumfolie. Rook de spareribs 30 min.