Spaghetti met olijven en twee kazen

  • Moeilijkheid

Voor 4 personen:

250 g Anco Volkoren spaghetti

1 fijngesnipperde ui

1 fijngesnipperd knoflookteentje

1 bokaal Heinz Spagheroni Traditionale saus

150 g ontpitte en gehakte zwarte olijven

1 bolletje mozzarella

100 g gemalen parmezaanse kaas

olijfolie

Bereid de spaghetti zoals aangegeven op de verpakking. Fruit de ui en de knoflook in twee eetlepels olijfolie. Giet er de tomatensaus bij en laat 5 minuten sudderen. Schep de deegwaren in een ovenschaal, overgiet ze met de tomatensaus en bestrooi die met de olijven. Verdeel de in blokjes gesneden mozzarella over de pasta en bestrooi met de parmezaanse kaas. Druppel nog wat olijfolie over het geheel en laat onder de hete grill een mooi korstje krijgen.

Tip: Geef er een frisse groene sla met vinaigrette bij.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content