Ingrediënten

Voor 4:
400 g spaghetti
400 g grote garnalen, gepeld 3 el olijfolie
3 teentjes knoflook, fijngehakt 1 à 2 el fijngehakte peterselie
4 el kappertjes
60 à 80 g geraspte parmezaan

Kook de pasta al dente in gezouten water.

Fruit de knoflook in de olie. Voeg de garnalen toe en laat 1 à 2 minuten warmen op een zacht vuur. Doe er de helft van de kappertjes bij en vervolgens ook de peterselie.

Meng de pasta met de saus en de parmezaan. Kruid met peper en zout. Versier met de rest van de kappertjes en dien meteen op.

Kook de pasta al dente in gezouten water. Fruit de knoflook in de olie. Voeg de garnalen toe en laat 1 à 2 minuten warmen op een zacht vuur. Doe er de helft van de kappertjes bij en vervolgens ook de peterselie. Meng de pasta met de saus en de parmezaan. Kruid met peper en zout. Versier met de rest van de kappertjes en dien meteen op.