Spaghetti met broccoli en cashewnoten

Voor 4:

Voor 4:

250 g broccoli

400 g spaghetti

2 el olijfolie

1 teen knoflook

kruimels van bruin brood

1 rode peper

100 g geroosterde en gezouten cashewnoten

geraspte schil van 1 biocitroen

extra vergine olijfolie

Breng een grote pan gezouten water aan de kook. Was de broccoli en verdeel in kleine roosjes. Blancheer kort en verfris onder koud stromend water. Laat uitlekken. Kook de spaghetti beetgaar. Verhit de olijfolie in een pan. Hak knoflook en rode peper fijn. Doe deze samen met de broodkruimels in de pan.

Bak het broodkruim goudbruin en knapperig en voeg dan de broccoliroosjes en cashewnoten toe. Laat kort meebakken. Giet de pasta af en meng met de inhoud van de pan en de citroenschil. Werk af met een straaltje extra vergine olijfolie.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content