Ingrediënten

nodig voor 4 pers:

  • 2 stuks wit van prei
  • 1 stengel bleekselder
  • 2 uien
  • boter
  • 1 aardappel
  • 1 l gevogelte bouillon
  • 1 kg winterpostelein

voor de farce:

  • 4 eetlepels kaassaus
  • 8 scampi
  • 50 g pancetta

Stoof de prei, selder en ui in boter.

Voeg aardappelblokjes bij en bevochtig met de bouillon.

Blancheer de postelein, laat schrikken in koud water en duw er het overtollige vocht uit.

Doe dit bij de soep en mix alles fijn, geit door een zeef en breng op smaak

Vul de cannelloni met behulp van een spuitzak en stoom deze gaar.

Serveer de gevulde deegwaar in de soep.

Stoof de prei, selder en ui in boter.Voeg aardappelblokjes bij en bevochtig met de bouillon.Blancheer de postelein, laat schrikken in koud water en duw er het overtollige vocht uit.Doe dit bij de soep en mix alles fijn, geit door een zeef en breng op smaakVul de cannelloni met behulp van een spuitzak en stoom deze gaar.Serveer de gevulde deegwaar in de soep.