Voor 4

2 rijpe avocado's

125 g bloemkool

1 stevige komkommer

1 teen knoflook

1 rode chilipeper

20 stengels bieslook

2 el notenolie

olijfolie

2 dl Griekse yoghurt

paprikapoeder

Bereidingswijze:

Haal het vruchtvlees uit de avocado's. Schil de komkommer. Haal er wat slierten af met een dunschiller of spiraalsnijdertje. Hak het vruchtvlees van de avocado en de komkommer, alsook de bloemkool en het chilipepertje zo fijn mogelijk. Meng met de notenolie, de geperste knoflook en de yoghurt.

Breng over in glazen en versier met een streepje olijfolie, een snuif paprikapoeder, bieslook en slierten komkommer (komkommerspaghetti).

Voor 42 rijpe avocado's125 g bloemkool1 stevige komkommer1 teen knoflook1 rode chilipeper20 stengels bieslook2 el notenolieolijfolie2 dl Griekse yoghurtpaprikapoederBereidingswijze:Haal het vruchtvlees uit de avocado's. Schil de komkommer. Haal er wat slierten af met een dunschiller of spiraalsnijdertje. Hak het vruchtvlees van de avocado en de komkommer, alsook de bloemkool en het chilipepertje zo fijn mogelijk. Meng met de notenolie, de geperste knoflook en de yoghurt. Breng over in glazen en versier met een streepje olijfolie, een snuif paprikapoeder, bieslook en slierten komkommer (komkommerspaghetti).