
Slaatje van schorseneren, seizoensla en filet van konijn
Voor 4:
Voor 4:
500 g schoongemaakte schorseneren
1/2 citroen
1 el bloem
300 g konijnfilet
1 scheutje extra vierge olijfolie
1 takje tijm
30 g ongezouten boter
1 handvol gemengde sla: veldsla, krulsla en rode sla (treviso)
4 el extra vierge olijfolie
1 el witte azijn
peper en zout
Snij de schorseneren in stukjes van 5 tot 6 cm. Kook ze afhankelijk van de grootte, gedurende 12 tot 14 min. in een kom kokend water met een beetje zout, het citroensap en de bloem. Laat uitlekken. Bak ondertussen de konijnfilets licht rosé (6 tot 7 min.) in een braadpan met de olijfolie en de tijm (niet laten kleuren). Snij het vlees in plakjes. Laat de schorseneren even lauw worden in de pan van het vlees. Schik alle ingrediënten op het bord en besprenkel met het mengsel van olie, azijn, zout en peper.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier