Slaatje van schorseneren, seizoensla en filet van konijn

2468079

Voor 4:

Slaatje van schorseneren, seizoensla en filet van konijn

Voor 4:

500 g schoongemaakte schorseneren

1/2 citroen

1 el bloem

300 g konijnfilet

1 scheutje extra vierge olijfolie

1 takje tijm

30 g ongezouten boter

1 handvol gemengde sla: veldsla, krulsla en rode sla (treviso)

4 el extra vierge olijfolie

1 el witte azijn

peper en zout

Snij de schorseneren in stukjes van 5 tot 6 cm. Kook ze afhankelijk van de grootte, gedurende 12 tot 14 min. in een kom kokend water met een beetje zout, het citroensap en de bloem. Laat uitlekken. Bak ondertussen de konijnfilets licht rosƩ (6 tot 7 min.) in een braadpan met de olijfolie en de tijm (niet laten kleuren). Snij het vlees in plakjes. Laat de schorseneren even lauw worden in de pan van het vlees. Schik alle ingrediƫnten op het bord en besprenkel met het mengsel van olie, azijn, zout en peper.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content