Benodigdheden voor 4 personen

Truffelemulsie
50 gr. truffel jus
50 gr. groentebouillon
100 gr. gezouten boter
lecithine

warm alles lichtjes op en mix tot emulsie

Risotto van aardappel 300 gr. brunoise van aardappel
truffelemulsie
32 gr. gehakte truffel of truffelpasta
20 gr. crème d'Isigny

Kook de brunoise van aardappel kort en werk op met wat truffelemulsie. Werk af met zure room, gehakte truffel of truffelpasta en kruiding.

Sint-Jakobsvruchten 12 Sint-Jakobsvruchten

Bak de Sint-Jakobsvruchten kort in geklaarde boter.

Dresseer.

Een recept van Axel Colonna-Cesari, chef van restaurant Centpourcent in Sint-Katelijne-Waver.

Benodigdheden voor 4 personen Truffelemulsie 50 gr. truffel jus 50 gr. groentebouillon 100 gr. gezouten boter lecithine warm alles lichtjes op en mix tot emulsie Risotto van aardappel 300 gr. brunoise van aardappel truffelemulsie 32 gr. gehakte truffel of truffelpasta 20 gr. crème d'Isigny Kook de brunoise van aardappel kort en werk op met wat truffelemulsie. Werk af met zure room, gehakte truffel of truffelpasta en kruiding. Sint-Jakobsvruchten 12 Sint-Jakobsvruchten Bak de Sint-Jakobsvruchten kort in geklaarde boter. Dresseer.Een recept van Axel Colonna-Cesari, chef van restaurant Centpourcent in Sint-Katelijne-Waver.