Ingrediënten
- Voor 4 personen
6 mooie Sint Jacobsvruchten
0,5 dl olijfolie
1 limoen
grof zeezout
peper
zure room
250 gram erwtjes
60 gram kaviaar
Blancheer de erwtjes gaar en pureer ze in de blender.
Breng op smaak met peper en zout.
Snijd de Sint Jakobsvruchten in kleine plakjes, en leg deze in de olijfolie met limoensap en peper en zout.
Doe de erwtenpuree in een ring van 8 cm diameter en lag hierop dakpansgewijs de Sint Jacobsvruchten, afwerken met zure room en Belgische kaviaar.
Een recept van Alex Clevers, sterrenchef van restaurant Vivendum.
Blancheer de erwtjes gaar en pureer ze in de blender.
Breng op smaak met peper en zout.
Snijd de Sint Jakobsvruchten in kleine plakjes, en leg deze in de olijfolie met limoensap en peper en zout.
Doe de erwtenpuree in een ring van 8 cm diameter en lag hierop dakpansgewijs de Sint Jacobsvruchten, afwerken met zure room en Belgische kaviaar. Een recept van Alex Clevers, sterrenchef van restaurant Vivendum.