Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 12 sint-jakobsvruchten (diepgevroren)
  • 4 artisjokharten (blik)
  • 150 g Becel Bakken & Braden Vast
  • 2 teentjes knoflook
  • peterselie

Hak de look en de sjalotten zeer fijn, voeg 100 g Becel toe en vermeng alles tot een egale massa. Kruid met peper. Zo krijg je een soort 'gezonde lookboter'. Was en droog de sint-jakobsvruchten en snijd ze samen met de artisjokken in schijfjes. Verhit de overige Becel en roerbak de sint-jakobsschijfjes en artisjokschijfjes gedurende 1 minuut. Voeg de 'lookboter' - in plakjes gesneden - toe en laat smelten. Kruid met peper en werk af met peterselie.

Hak de look en de sjalotten zeer fijn, voeg 100 g Becel toe en vermeng alles tot een egale massa. Kruid met peper. Zo krijg je een soort 'gezonde lookboter'. Was en droog de sint-jakobsvruchten en snijd ze samen met de artisjokken in schijfjes. Verhit de overige Becel en roerbak de sint-jakobsschijfjes en artisjokschijfjes gedurende 1 minuut. Voeg de 'lookboter' - in plakjes gesneden - toe en laat smelten. Kruid met peper en werk af met peterselie.