Ingrediënten
- Voor 4 personen
- 12 St Jacobsmosselen
1/2 gerookte paling in dobbelsteentjes gesneden
mierikswortel
1 soelepel zure room
bieslook
gebakken croutons
krokant gebakken staafjes ui
puree van artisjokbodems - Voor de dressing
- 100 ml sojasaus
100 ml mirin
375 ml shiso-azijn
500ml koolzaadolie
1 bol look
Laat de mirin samen met de sojasaus, het shiso-azijn en de doorgesneden bol look ongeveveer twee uur trekken op de rand van het vuur. Zeef en mix met de koolzaadolie.
Meng de paling met de room, vers gerapte mierikswortel, bieslook en een beetje citroensap. Bak tenslotte de mosselen.
Laat de mirin samen met de sojasaus, het shiso-azijn en de doorgesneden bol look ongeveveer twee uur trekken op de rand van het vuur. Zeef en mix met de koolzaadolie. Meng de paling met de room, vers gerapte mierikswortel, bieslook en een beetje citroensap. Bak tenslotte de mosselen.