4 scheermesschelpen

goma (sesamdressing, Japanse winkel)

1 appel greenstar (kruising granny smith)

sake (Enter Sake Black Dot, 65% polished)

zeewiermengeling

citroensap

peper, olijfolie

shiso

Bereidingswijze:

Duw de scheermessen uit de schelp, snij het vruchtvlees schuin in stukjes. Snij het vruchtvlees van de appel in staafjes en rondjes, bewaar minstens een uur in een bakje met een scheut sake. Week het zeewier in water.

Maak de scheermesstukjes aan met gomadressing, peper en zout. Vul hiermee de schelpen, werk af metzeewier, appelsake en shiso.

4 scheermesschelpengoma (sesamdressing, Japanse winkel)1 appel greenstar (kruising granny smith)sake (Enter Sake Black Dot, 65% polished)zeewiermengelingcitroensappeper, olijfolieshisoBereidingswijze:Duw de scheermessen uit de schelp, snij het vruchtvlees schuin in stukjes. Snij het vruchtvlees van de appel in staafjes en rondjes, bewaar minstens een uur in een bakje met een scheut sake. Week het zeewier in water. Maak de scheermesstukjes aan met gomadressing, peper en zout. Vul hiermee de schelpen, werk af metzeewier, appelsake en shiso.