Scampi’s met spinazie en kerrie

Grilled Shrimps, Prawns skewers with herbs, garlic, brochette kebab. Gray background. Top view © Ondersteunend beeld dat geen deel uitmaakt van het recept.

Een gerecht hoeft niet altijd complex te zijn om bijzonder lekker voor de dag te komen.

Een gerecht hoeft niet altijd complex te zijn om bijzonder lekker voor de dag te komen.

Voor 4 personen

350 g spinazie

boter

peper en zout

nootmuskaat

1 fijngehakte ui

2 tl kerriepoeder

1 tl cayennepeper

2 tenen knoflook

400 g scampi’s

scheut cognac

2 dl room

brood

Bereiding

1. Stoof de spinazie in boter; kruid met peper, zout, nootmuskaat.

2. Bak ui, kerriepoeder, cayennepeper en knoflook in boter, voeg de scampi’s toe. Flambeer met cognac, blus met room.

3. Serveer met de spinazie en brood.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content