Scampi’s met Boursin light

Dit is een ondersteunend algemeen beeld dat geen deel uitmaakt van het recept.
  • Moeilijkheid

Voor 4 personen:

24 scampi’s

250 g champignons

150 ml Becel voor de Koffie

1 doosje Boursin look & fijne kruiden light

100 ml sherry

1 grote sjalot

150 Becel Bakken & Braden

Verhit de helft van de Becel en bak de gepelde scampi’s samen met de fijngehakte sjalot gedurende 2 minuten. Blus met de sherry. Verhit de rest van de Becel in een tweede pan en bak de gesneden champignons. Kruid met peper (en eventueel met zout). Voeg de Becel voor de Koffie, de Boursin light en de scampi’s toe, en meng voorzichtig met een houten spatel. Garneer met fijngehakte peterselie. Schik op elk bord 6 scampi’s en dien warm op.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content