© © Tony Le Duc

Ingrediënten

Voor 4:

  • Boter
  • 16 tot 24 grote scampi's van 6-7 stuks per kg
  • 3 geplette knoflooktenen
  • peper en zout
  • eventueel het sap van Â1/2 citroen
  • brood

Smelt boter in een pan en bak de scampi's er net in gaar. Voeg halverwege de geplette look toe en zorg ervoor dat hij niet verbrandt, want dat geeft een bittere smaak. Voeg regelmatig boter toe, tot er een rijke saus ontstaat. Kruid met peper en zout en blus eventueel met citroensap. Serveer met brood.

Smelt boter in een pan en bak de scampi's er net in gaar. Voeg halverwege de geplette look toe en zorg ervoor dat hij niet verbrandt, want dat geeft een bittere smaak. Voeg regelmatig boter toe, tot er een rijke saus ontstaat. Kruid met peper en zout en blus eventueel met citroensap. Serveer met brood.