Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 24 verse scampi's
  • 1 wortel
  • 3 preiwitten
  • 2 uien
  • 1 groene paprika
  • 2 courgettes
  • 2 dl room
  • 1 eetlepel Heinz tomatenpuree
  • 2 eetlepels cognac
  • margarine
  • fijngesnipperde verse koriander
  • peper en zout

Maak de groenten schoon en snipper ze fijn. Bak de scampi's in een beetje margarine tot ze mooi roze zijn. Flambeer met de cognac. Voeg de groenten toe en laat even stoven. Giet de room bij de groenten en scampi's, roer de tomatenpuree eronder en breng op smaak met zout en peper. Laat alles zachtjes stoven tot de groenten beetgaar zijn. Bestrooi vóór het serveren met de koriander.

Maak de groenten schoon en snipper ze fijn. Bak de scampi's in een beetje margarine tot ze mooi roze zijn. Flambeer met de cognac. Voeg de groenten toe en laat even stoven. Giet de room bij de groenten en scampi's, roer de tomatenpuree eronder en breng op smaak met zout en peper. Laat alles zachtjes stoven tot de groenten beetgaar zijn. Bestrooi vóór het serveren met de koriander.