Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 4 rode paprika's
  • 3 stuks mozzarella
  • 2 kipfilets
  • peper en zout
  • kerriepoeder
  • 1 gesneden wit brood
  • 1 pot pesto
  • 1 bos raketsla

Snij paprika's in vieren, gril het vel zwart en pel. Snij de mozzarella in plakken, bak de kip goudbruin in olijfolie. Kruid met peper, zout, kerriepoeder. Laat afkoelen, snij schuin in plakken. Snij de korsten van het brood, beleg de sneetjes afwisselend met paprika + mozzarella + pesto en kipfilet + pesto + raketsla. Maak telkens dubbele snadwiches met twee verschillende lagen vulling en kruid elke laag met peper en zout.

Snij paprika's in vieren, gril het vel zwart en pel. Snij de mozzarella in plakken, bak de kip goudbruin in olijfolie. Kruid met peper, zout, kerriepoeder. Laat afkoelen, snij schuin in plakken. Snij de korsten van het brood, beleg de sneetjes afwisselend met paprika + mozzarella + pesto en kipfilet + pesto + raketsla. Maak telkens dubbele snadwiches met twee verschillende lagen vulling en kruid elke laag met peper en zout.