Voor 4

4 el gepelde pinda's

150 g gerookte forel

1 geschilde mango

2 kleine sjalotten

2 handenvol waterkers

olijfolie

sap van 1 citroen

1 el vloeibare honing

peper, zout

Rooster de pinda's in een droge pan. Laat afkoelen op keukenpapier.

Trek de forel in plakken.

Snij met een dunschiller fijne plakken van de mango.

Snij de sjalot in kleine dobbelsteentjes.

Verdeel de waterkers over de borden en bestrooi met de rest van de ingrediënten.

Besprenkel met olijfolie, citroensap en honing. Kruid met peper en zout.

Voor 44 el gepelde pinda's150 g gerookte forel1 geschilde mango2 kleine sjalotten2 handenvol waterkersolijfoliesap van 1 citroen1 el vloeibare honingpeper, zoutRooster de pinda's in een droge pan. Laat afkoelen op keukenpapier.Trek de forel in plakken. Snij met een dunschiller fijne plakken van de mango. Snij de sjalot in kleine dobbelsteentjes.Verdeel de waterkers over de borden en bestrooi met de rest van de ingrediënten.Besprenkel met olijfolie, citroensap en honing. Kruid met peper en zout.