Ingrediënten

Voor 4:

  • 4 maatjes, in reepjes gesneden
  • 3 bosjes waterkers
  • 1 bosje radijs
  • 1 sjalot, fijngehakt
  • 1 handvol peterselie en bieslook, fijngehakt

Dressing:

  • 4 el mayonaise
  • 1 tl graanmosterd
  • 1 tl appelcider
  • 2 el room

Dressing: meng mosterd, appelcider en room met de mayonaise, zodat je een lopende dressing krijgt. Kruid met peper en zout.

Was de waterkers en pluk de blaadjes. Snij de radijzen in plakjes en meng met de waterkers, sjalot, maatjes, fijngehakte peterselie en bieslook. Roer er voorzichtig de dressing door en kruid naar smaak met peper en zout.

Dressing: meng mosterd, appelcider en room met de mayonaise, zodat je een lopende dressing krijgt. Kruid met peper en zout. Was de waterkers en pluk de blaadjes. Snij de radijzen in plakjes en meng met de waterkers, sjalot, maatjes, fijngehakte peterselie en bieslook. Roer er voorzichtig de dressing door en kruid naar smaak met peper en zout.