Ingrediënten

Voor 4 :

  • 2 kg mosselen
  • 1 tak groene selderij
  • peper
  • 1 krulandijvie
  • 1 venkel
  • 4 el pijnboompitten
  • 150 g champignons
  • 1 zure appel
  • 150 g rijpe gorgonzola
  • kerriepoeder
  • zout
  • 6 el room
  • 2 el citroensap

Kook de mosselen gaar met selderij en peper. Haal uit de schelp. Schik de krulandijvie op de borden. Snij de venkel in dunne repen en schik op de salade. Bestrooi met pijnboompitten, dunne plakken rauwe champignon, plakken appel en blokjes gorgonzola.

Kruid met kerriepoeder, peper en zout. Meng room met citroensap, kruid met peper en zout en lepel over de salade.

Kook de mosselen gaar met selderij en peper. Haal uit de schelp. Schik de krulandijvie op de borden. Snij de venkel in dunne repen en schik op de salade. Bestrooi met pijnboompitten, dunne plakken rauwe champignon, plakken appel en blokjes gorgonzola.Kruid met kerriepoeder, peper en zout. Meng room met citroensap, kruid met peper en zout en lepel over de salade.