Salade van groene groenten en feta
10-06-2011, 12:39
Bijgewerkt op: 22-04-2022, 13:36
Voor 2:
Voor 2:
400 g groene groenten (jonge spinazie, minicourgette, jonge punten van groene asperges, peulen, prinsessenboontjes)
200 g feta, in blokjes
50 g pijnboompitten
Dressing:
3 el zachte olijfolie
1 el citroensap
zout en peper uit de molen
De groenten voorbereiden. De spinaziebladeren wassen en drogen en de stugge stelen en grote nerven verwijderen. De prinsessenboontjes schoonmaken. De groenten beetgaar koken in gezouten water en verfrissen onder ijskoud water. De pijnboompitten bruinen in olie. Kruiden met peper en zout. De lauwwarme groenten en de blokjes feta mengen en verdelen over twee borden. Besprenkelen met opgeklopte dressing en bestrooien met pijnboompitten.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier