Ingrediënten

Voor 6:

  • 1 wortel
  • 1 courgette
  • enkele takjes citroenmelisse
  • 500 g farfalle (vlinderpasta)
  • 400 g tonijn in olijfolie
  • enkele kappers
  • kleine zwarte olijven
  • 1 takje citroentijm
  • olijfolie
  • vijfpepermix, zout en grof zout

Schil de groenten en snij ze in blokjes. Breng water aan de kook met zout en de citroenmelisse. Kook de farfalle beetgaar. Verwijder de citroenmelisse na het koken.

Meng de uitgelekte pasta met de fijngesneden groenten, de uitgelekte tonijn, kappers, olijven en fijngehakte citroentijm. Werk af met olijfolie, peper en zout. Serveer goed gekoeld.

Schil de groenten en snij ze in blokjes. Breng water aan de kook met zout en de citroenmelisse. Kook de farfalle beetgaar. Verwijder de citroenmelisse na het koken. Meng de uitgelekte pasta met de fijngesneden groenten, de uitgelekte tonijn, kappers, olijven en fijngehakte citroentijm. Werk af met olijfolie, peper en zout. Serveer goed gekoeld.