Voor 4:

400 g Postelse kaas

400 g gekookte rode biet in blokjes

100 g pecannoten

50 g pistachenoten

olijfolie

enkele el balsamico

100 g mosterdsla

1 zoete appel

peper en zout

1 potje atsinacress (optioneel)

Snij de kaas in blokjes en meng met de rode biet, pecannoten en pistachenoten. Besprenkel met wat olijfolie en balsamico. Roer om. Verdeel de sla over de borden. Verdeel hierover het kaasmengsel. Snij de appel in stukjes. Voeg bij de salade. Werk af met atsinacress.

Bereidingstijd 10'

Voor 4:400 g Postelse kaas400 g gekookte rode biet in blokjes100 g pecannoten50 g pistachenotenolijfolieenkele el balsamico100 g mosterdsla1 zoete appelpeper en zout1 potje atsinacress (optioneel)Snij de kaas in blokjes en meng met de rode biet, pecannoten en pistachenoten. Besprenkel met wat olijfolie en balsamico. Roer om. Verdeel de sla over de borden. Verdeel hierover het kaasmengsel. Snij de appel in stukjes. Voeg bij de salade. Werk af met atsinacress.Bereidingstijd 10'