Voor 4:

3 el olijfolie

4 el kriekbier

2 el honing

peper en zout

1 sjalot

1 grannysmithappel

1 gekookte rode biet

twee handvollen gemengde sla

een handvol dragon

350 g noordzeegarnalen

6 el broodcroutons

Meng voor de vinaigrette de olijfolie met de kriek en honing. Kruid met peper en zout.

Snipper de sjalot en snij de appel en rode biet in stukken. Scheur de sla en pluk de dragon. Meng alles met de garnalen en croutons en werk af met de vinaigrette.

Voor 4:3 el olijfolie4 el kriekbier2 el honingpeper en zout1 sjalot1 grannysmithappel1 gekookte rode biettwee handvollen gemengde slaeen handvol dragon350 g noordzeegarnalen6 el broodcroutonsMeng voor de vinaigrette de olijfolie met de kriek en honing. Kruid met peper en zout.Snipper de sjalot en snij de appel en rode biet in stukken. Scheur de sla en pluk de dragon. Meng alles met de garnalen en croutons en werk af met de vinaigrette.