Voor 4:

4 schoongemaakte kipfilets

1 kleine ananas

1 kropsla

150 g grijze garnalen

witte peper en zout

Voor de cocktailsaus:

1,5 dl ketchup

1 el half-opgeklopte slagroom

2,5 dl vers gemaakte mayonaise

zachte whisky naar smaak

cayennepeper

Maak eerst de cocktailsaus: klop de ketchup en de room onder de mayonaise. Kruid naar smaak met whisky en cayennepeper.

Kook de kipfilets in lichtgezouten water. Laat enigszins afkoelen en trek het vlees in stukken. Schil de ananas en snij het vruchtvlees in kleine dobbelstenen.

Schik de sla op de borden en verdeel de ananas erover. Vervolg met de kip en de garnalen, kruid alles royaal met peper en zout en werk af met de cocktailsaus.

Voor 4: 4 schoongemaakte kipfilets1 kleine ananas1 kropsla150 g grijze garnalenwitte peper en zoutVoor de cocktailsaus: 1,5 dl ketchup1 el half-opgeklopte slagroom2,5 dl vers gemaakte mayonaisezachte whisky naar smaakcayennepeperMaak eerst de cocktailsaus: klop de ketchup en de room onder de mayonaise. Kruid naar smaak met whisky en cayennepeper.Kook de kipfilets in lichtgezouten water. Laat enigszins afkoelen en trek het vlees in stukken. Schil de ananas en snij het vruchtvlees in kleine dobbelstenen.Schik de sla op de borden en verdeel de ananas erover. Vervolg met de kip en de garnalen, kruid alles royaal met peper en zout en werk af met de cocktailsaus.