Ingrediënten

Voor 4:

  • 1 dl frambozenbier
  • 150 g frambozen
  • 2 sinaasappels
  • 50 g suiker
  • 5 eierdooiers
  • 5 cl Cointreau (triple sec)
  • 80 g suiker

Rasp de schil van de sinaasappel, pers hem en voeg het sap erbij samen met 50 g suiker. Laat tot 1/3 inkoken. Voeg de Cointreau toe.

Verdeel de frambozen over 4 glazen en giet het sap erover.

Doe de eierdooiers in een pan met hoge rand (sauteuse). Doe er het bier en 80 g suiker bij en klop op een laag vuur (niet hoger dan 80°C) tot een schuimige, stevige sabayon. Verdeel over de glazen. Versier eventueel met wat gehakte pecannoten.

Rasp de schil van de sinaasappel, pers hem en voeg het sap erbij samen met 50 g suiker. Laat tot 1/3 inkoken. Voeg de Cointreau toe.Verdeel de frambozen over 4 glazen en giet het sap erover.Doe de eierdooiers in een pan met hoge rand (sauteuse). Doe er het bier en 80 g suiker bij en klop op een laag vuur (niet hoger dan 80°C) tot een schuimige, stevige sabayon. Verdeel over de glazen. Versier eventueel met wat gehakte pecannoten.