Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 1 kleine courgette
  • 3 el mayonaise
  • peper en zout
  • 3 el gemixte mierikswortel
  • scheut room
  • 500 g runderfilet
  • waterkers

Snij de courgette in dobbelstenen, blancheer 5 minuten. Meng mayonaise met één eetlepel water (of melk), roer onder de courgette. Kruid met peper en zout. Meng de mierikswortel met room. Hak het vlees fijn, zet koud. Plus de waterkers, doe op de borden. Vul aan met rundertartaar en courgette. Lepel de mierikswortelroom rondom.

Snij de courgette in dobbelstenen, blancheer 5 minuten. Meng mayonaise met één eetlepel water (of melk), roer onder de courgette. Kruid met peper en zout. Meng de mierikswortel met room. Hak het vlees fijn, zet koud. Plus de waterkers, doe op de borden. Vul aan met rundertartaar en courgette. Lepel de mierikswortelroom rondom.