Ingrediënten

Voor 4:

  • 200 g versgemalen rundertartaar
  • 8 schilfers oude parmezaankaas
  • enkele druppels truffelolie
  • grof zout, peper van de molen
  • gehakte bieslook
  • enkele druppels worcestersaus
  • soldaatjes van getoast bruinbrood
  • blaadjes salade (raketsla, ezelsoren)

Breng de tartaar op smaak met bieslook, worcestersaus, grof zout, peper en enkele druppels truffelolie.

Breng op de bodem van ieder glas enkele blaadjes salade aan.

Verdeel de tartaar over de glazen. Versier met parmezaan, stengels bieslook en soldaatjes.

Breng de tartaar op smaak met bieslook, worcestersaus, grof zout, peper en enkele druppels truffelolie. Breng op de bodem van ieder glas enkele blaadjes salade aan. Verdeel de tartaar over de glazen. Versier met parmezaan, stengels bieslook en soldaatjes.