Rundertartaar met parmezaan, truffelolie en grof zout

Ondersteunend beeld dat geen deel uitmaakt van dit recept. © iStock
  • Moeilijkheid

Simpel en lekker: breng tartaar op smaak en serveer met parmezaan, bieslook en soldaatjes.

Voor 4 personen

200 g versgemalen rundertartaar

8 schilfers oude parmezaankaas

enkele druppels truffelolie

grof zout, peper van de molen

gehakte bieslook

enkele druppels worcestersaus

soldaatjes van getoast bruinbrood

blaadjes salade (raketsla, ezelsoren)

Bereiding

1. Breng de tartaar op smaak met bieslook, worcestersaus, grof zout, peper en enkele druppels truffelolie.

2. Breng op de bodem van ieder glas enkele blaadjes salade aan.

3. Verdeel de tartaar over de glazen. Versier met parmezaan, stengels bieslook en soldaatjes.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content