Rundercarpaccio met gemarineerde komkommer en mascarpone
Voor 4:
Voor 4:
Â1/2 komkommer
olijfolie
sap van 1 citroen
1 el komijnzaad
witte peper en zout
4 el mascarpone
4 el volle melk
2 el mierikswortelpuree
1,5 el sojasaus
sap van Â1/2 limoen
1 rode ui
8 plakken rundercarpaccio
gemengde sla
dille
Schil de komkommer en snij in staven van 5 mm dik. Leg in een kom, besprenkel met olijfolie, citroensap, komijnzaad, witte peper en zout. Meng en laat 2 uur afgedekt marineren in de ijskast.
Meng de mascarpone met melk, mierikswortel, sojasaus en limoensap en kruid met peper en zout. Zet koud. Snij de rode ui in ringen en trek uit elkaar.
Leg de rundercarpaccio open, meng de ui met de komkommer en de sla en verdeel in het midden op de carpaccio. Rol het vlees dicht tot rolletjes en schik per twee op de borden. Lepel de dikke saus rondom en werk af met verse dille.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier