Ingrediënten

  • enkele plakjes gerookte zalm
  • 1 doosje Boursin met look en fijne kruiden
  • peper
  • takjes dille

De plak gerookte zalm bestrijken we met een laagje Boursin met look en fijne kruiden en geven over het geheel een flinke draai van de pepermolen.

Daarna rollen we de zalm stevig op en snijden er plakjes van ongeveer 1 cm van (zeker niet dikker). Het zalmrolletje kan zowel in een vierkant, door middel van een meetlat, als in een cirkel opgerold worden. De opgerolde plakjes zalm werken we af met een takje dille en serveren we als lepelhapje of op een cocktailprikker.

De plak gerookte zalm bestrijken we met een laagje Boursin met look en fijne kruiden en geven over het geheel een flinke draai van de pepermolen.Daarna rollen we de zalm stevig op en snijden er plakjes van ongeveer 1 cm van (zeker niet dikker). Het zalmrolletje kan zowel in een vierkant, door middel van een meetlat, als in een cirkel opgerold worden. De opgerolde plakjes zalm werken we af met een takje dille en serveren we als lepelhapje of op een cocktailprikker.