Roerei met gerookte zalm

Een eitje bij het ontbijt, als voorgerecht of bij een broodmaaltijd. Het is altijd lekker en je kunt er eindeloos mee variëren. Zoals dit roerei met gerookte zalm.

Voor 4 personen
  • boter
  • 12 eieren
  • 100 g gerookte zalm (bij voorkeur van een dikke filet)
  • zwarte peper en zout
  • verse dille
Bereiding
  1. Smelt boter in een grote pan en breek de eieren een voor een erin. Bak al roerend net gaar. De eieren moeten nog enigszins ‘nat’ zijn.
  2. Beleg het roerei met gerookte zalm en kruid met zwarte peper. Zet het zout op tafel voor wie meer zout wil. De zalm is zout genoeg. Werk af met verse dille.

Tip: Als je geen zout gebruikt, wordt het gerecht veel delicater en komt de smaak van de eieren veel beter tot zijn recht.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content