300 g rode linzen

1 l groentebouillon

250 g kleine groene asperges

een handvol koriander

1 gedroogde rode chilipeper

2 el hazelnotenolie

1 el zwart sesamzaad

een snuifje sesamzout (gomasio)

Bereidingswijze:

Kook de rode linzen gaar in de groentebouillon en giet af. Laat afkoelen. Snij de asperges in tweeën en blancheer ze beetgaar in gezouten water. Verfris onder koud stromend water. Hak de koriander en chilipeper fijn. Kruid de linzen met de hazelnotenolie en peper. Schep er de groene asperges, fijngehakte koriander en chilipeper onder. Werk af met het sesamzaad en sesamzout.

300 g rode linzen1 l groentebouillon250 g kleine groene aspergeseen handvol koriander1 gedroogde rode chilipeper2 el hazelnotenolie1 el zwart sesamzaadeen snuifje sesamzout (gomasio)Bereidingswijze:Kook de rode linzen gaar in de groentebouillon en giet af. Laat afkoelen. Snij de asperges in tweeën en blancheer ze beetgaar in gezouten water. Verfris onder koud stromend water. Hak de koriander en chilipeper fijn. Kruid de linzen met de hazelnotenolie en peper. Schep er de groene asperges, fijngehakte koriander en chilipeper onder. Werk af met het sesamzaad en sesamzout.